Skip to main content
test header

Welkom op familieski.nl

By 13 augustus 2011december 17th, 2021No Comments

Welkom op Familieski.nl. Ons motto is: wintersport is voor iedereen! Je vindt hier alle informatie over de (familievriendelijke) skigebieden, webcams, weer en sneeuwhoogte, prijzen skipas, en nog veel meer. Speciale aandacht gaat hierbij ook uit naar de faciliteiten voor kinderen en families en de meegereisde ‘niet skiers’.

 

Wintersport is voor iedereen!
Wintersport is voor kinderen een hele belevenis. Lekker ravotten in de sneeuw, op kinderskiles met leeftijdsgenootjes of de nieuwste tricks en jumps proberen in het funpark. Voor de allerkleinsten is er in veel skigebieden kinderopvang. Onder toeziend oog van geschoolde leidsters vermaken ze zich met allerlei spelletjes of bouwen ze buiten sneeuwpoppen. Wanneer de kids in goede handen zijn geeft dat voor de ouders de mogelijkheid om met een gerust hart het skigebied te verkennen. Maar ook voor de niet skiërs van de familie bestaan er vele mogelijkheden tot winters vermaak. Veel skigebieden bieden talrijke sneeuwactiviteiten als langlaufen, winterwandelen op sneeuwgeruimde en uitgezette wandelpaden, wellnessmogelijkheden of een romantische tocht in een paardenslee. Zo kunnen ook de meegereisde opa en oma zich prima vermaken tijdens de wintersport en genieten van de unieke winterse bergwereld! Veel skigebieden zijn prima ingesteld op wintersportende gezinnen met kinderen of grote families en kunnen zich met recht familievriendelijk noemen.

Familie rodelen Alpbach Langlaufen


Een goede voorbereiding het halve werk
Een geslaagde wintersport met kinderen vraagt echter wel om een goede voorbereiding. Op familieski.nl vind je een uitgebreide selectie van kind- en familievriendelijke skigebieden. Deze skigebieden worden uitgebreid beschreven en zijn een prima informatiebron voor alle wintersportliefhebbers. Vergeet ook niet in de rubriek “wijs op reis” te kijken waar je veel tips vindt voor een geslaagde familievakantie. Maar ook wanneer je wilt weten hoe de weersvooruitzichten zijn, of de omstandigheden in jouw skigebied zit je hier goed. In het Alpenweerbericht geeft onze weerman drie keer per week, of vaker wanneer de omstandigheden hierom vragen, een uitgebreide kijk op het alpenweer en het reisweer. Familieski.nl wenst je een hele fijne wintersportvakantie en alvast heel veel vakantievoorpret!


 

Leave a Reply