Skip to main content
82
Pistes km
31
skiliften
16
Berghutten
4
Skischolen
832
Km vanaf Utrecht
20
Vanaf snelweg

Engelberg – Titlis

Het skigebied Engelberg – Titlis ligt tussen de 1050 – 3020 meter. Hierdoor is het skigebied, zeker op de gletsjer, tot ver in april sneeuwzeker. Het wintersportparadijs Engelberg – Titlis is uiterst veelzijdig voor iedere soort wintersporter. Het aanbod aan sneeuwactiviteiten is groot in en rond Engelberg. Het skigebied is uitdagend voor ieder niveau en staat daarnaast bekent om zijn vele freeride mogelijkheden. 

Engelberg – Titlis bestaat in feite uit drie skigebieden, Titlis, Brunni en Bannalp. Aan de ene zijde van het dorp ligt het Titlis skigebied. Dit is het grootste en meest veelzijdige skigebied van centraal Zwitserland. Skiën op de gletsjer tot een hoogte van 3020 meter. De langste afdaling telt maar liefst 12 kilometer, waarbij je een hoogteverschil overbrugt van 2000 meter.

Lees meer

 

Webcam nabij Engelberg

Skifotheek

Engelberg-Titlis pistekaart

Hoogte skigebied: 1050 – 3020 m
Seizoen: nov 2023 tot april 2024
Tijden open: 08.30 – 16.30 uur
——————————————————–
Sleepliften: 9
Stoeltjes: 7
Gondels: 8
Lopende band: 7
Funparks: 1
Skihutten: 16
Skischolen: 7
Gemakkelijk: 29 km
Gemiddeld: 38 km
Moeilijk: 15 km

Prijzen skipassen

Prijzen skipas

Prijzen skipas

Skipassen zijn online verkrijgbaar: skipasprijzen

Reserveer hier je skipas

Vanuit huis je skipas reserveren? Update volgt…

Huur je skimateriaal thuis en sta snel op de piste

Huur je skimateriaal thuis en sta snel op de piste!
Update volgt…

Kindvriendelijk

Kinderskischolen
Engelberg heeft een aantal goede skischolen waar kinderen uitstekend terecht kunnen. Lessen worden gegeven in speciale kinderlanden.

Yeti-Park Ristis
Het Yeti Park is een avonturenpark voor kinderen, gelegen net achter het Bergrestaurant Ristis bij het bergstation van de kabelbaan.

Globis Winterland – Klostermatte
Klostermatte is het perfecte gebied voor beginners. Er zijn twee liften en een groot kindergedeelte met transportbanden.

Gerschnialp
De Gerschnialp is een klein stukje paradijs aan de voet van de Titlis. Het biedt betoverende bergpanorama’s en uitstekende ski-omstandigheden voor gezinnen en beginners.

Snowpark
Het snowpark Trübsee is een mooi park met diverse kickers en rails. Het SnowXpark is een soort kartbaan maar dan met elektrische sneeuwscooters. Het grootste parcours is 1 km. Wie wint er…?

DORPEN EN SKIGEBIEDEN NABIJ

ENGELBERG


Het dorp Engelberg ligt op 1050 meter hoogte en is een gezellige wintersportplaats met een leuk en sneeuwzeker skigebied.

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skidorpen-zwitserland/engelberg/” text=” Informatie skidorp” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © Engelberg – Titlis Tourism

SKIGEBIED


GOED VOORBEREID OP REIS

DE JUISTE REISAANBIEDER

KEN JIJ DE PISTEREGELS?

POPULAIRSTE SKIGEBIEDEN

HANDIGE BESPAARTIPS

ACCOMMODATIES

SKILES OF ZELF LEREN?

Heb je onze handige PAKLIJST nog niet? Download hem hier!