Skip to main content
239
Pistes km
45
skiliften
15
Berghutten
1
Skischolen
923
Km vanaf Utrecht
24
Vanaf snelweg

Silvretta Arena Ischgl – Samnaun

Het skigebied Silvretta Arena Ischgl – Samnaun is een uitdagend skigebied met 239 km aan pistes geschikt voor ieder niveau. Vanuit de levendige wintersportplaats Ischgl vertrekken de skiliften en brengen je comfortabel in het skigebied Silvretta Arena Ischgl – Samnaun. Samnaun ligt in Zwitserland, dus het skigebied is grensoverschrijdend. 

Het skigebied Silvretta Arena Ischgl – Samnaun verbindt de dorpen Ischgl en Samnaun met elkaar. Ischgl ligt in het Paznauntal waar ook enkele leuke skidorpen (See – Kappl – Galtür) en skigebieden liggen. Deze zijn overzichtelijker en familievriendelijker, maar je hebt wel minder pistekilometers tot je beschikking. Met één skipas kun je van alle skigebieden gebruik maken.

Lees meer

 

Webcam Silvretta Arena – Samnaun

Skifotheek

Paznauntal pistekaart skigebied Ischgl - Samnaun © Silvretta Arena - TVB Paznaun - Ischgl

Hoogte skigebied: 1377 – 2872 m
Seizoen: 23-11-23 tot 01-05-24
Tijden open: 08.30 – 16.30 uur
——————————————————–
Sleepliften: 13
Stoeltjes: 25
Gondels: 7
Transportband: 1
Funparks: 1
Skihutten: 15
Skischolen: 1
Gemakkelijk: 47 km
Gemiddeld: 143 km
Moeilijk: 34 km
Skiroutes: 15 km

Prijzen skipassen 2023 – 2024

Prijzen skipas volwassenen

1 dag 72
3 dagen 210,50
6 dagen 387,50
7 dagen 411,50

Prijzen in EURO
Silvretta Arena Skipas

Prijzen skipas kinderen

1 dag 45
3 dagen 120,50
6 dagen 220,50
7 dagen 234,50

Prijzen in EURO
Kinderen tot 8 jaar skiën onder begeleiding gratis

Reserveer hier je skipas

Vanuit huis je skipas reserveren?
Update volgt…

Huur je skimateriaal thuis en sta snel op de piste

Huur je skimateriaal thuis en sta snel op de piste!
Update volgt…

Kindvriendelijk

Kinderskischolen
De skischool van Ischgl biedt kinderskilessen en kinderopvang aan. Het lessen vinden plaats in het Kinderland op afgeschermde pistes met leuke attributen.

Funpark
Het Playstation Vita Snow Park is een paradijs voor snowboarders en freestyle skiërs. Het is een vrij nieuw park met leuke en uitdagende obstakels en elementen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen beginners en de wat meer gevorderden. In het park bevindt zich ook een Funline piste. Deze garandeert skiplezier voor iedereen, zeker ook leuk met het gezin te doen. De Speedline afdaling meet je snelheid. Wie gaat er het hardst naar beneden?

DORPEN EN SKIGEBIEDEN NABIJ

ISCHGL


Het dorp Ischgl ligt op 1377 meter hoogte en is een levendige wintersportdorp. Het skigebied Silvretta Arena ligt bij het dorp en heeft 239 km aan pistes.

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skidorpen-oostenrijk/ischgl/” text=” Informatie skidorp” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding – Paznauntal Ischgl © TVB Paznaun-Ischgl

PAZNAUNTAL


De skiregio Paznauntal (See, Kappl, Ischgl, Galtür) ligt tussen de 1042 – 2872 m en  heeft 371 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skigebieden-oostenrijk/paznauntal/” text=” Informatie skigebied” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © TVB Paznaun – Ischgl

SEE – KAPPL – ISCHGL – GALTÜR


De dorpen See, Kappl, Ischgl en Galtür zijn prachtig gelegen in het mooie Paznauntal. Ieder dorp beschikt over een eigen familieskigebied.

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skidorpen-oostenrijk/see-kappl-ischgl-galtur/” text=” Informatie skidorpen” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding Galtür winter © TVB Paznaun-Ischgl

GOED VOORBEREID OP REIS

DE JUISTE REISAANBIEDER

KEN JIJ DE PISTEREGELS?

POPULAIRSTE SKIGEBIEDEN

HANDIGE BESPAARTIPS

ACCOMMODATIES

SKILES OF ZELF LEREN?

Heb je onze handige PAKLIJST nog niet? Download hem hier!