20
Pistes km
8
skiliften
4
Berghutten
9
Skischolen
853
Km vanaf Utrecht
27
Vanaf snelweg

Skigebied Zugspitze Gletsjer

De skipistes van skigebied Zugspitze gletsjer zijn perfect voor beginners en families met kinderen. Het skigebied bestaat namelijk vooral uit rode en blauwe pistes. Vanuit het dorp Garmisch Partenkirchen is het skigebied op de Zugspitze Gletsjer eenvoudig te bereiken. Sneeuwzekerheid is geboden door gletsjer .

Skiën op de hoogste berg van Duitsland? Het skigebied Zugspitze Gletsjer maakt dit mogelijk. Door de hoge ligging tussen 2000 en 2750 zijn de sneeuwcondities uitstekend in het wintersportseizoen. Je kunt hier gedurende zes maanden per jaar de lange latten onderbinden. De 20 km aan pistes zijn relatief eenvoudig en hierdoor is skiën op de Zugspitze Gletsjer voor beginners en gezinnen met kinderen prima te doen. De twee stoeltjesliften zijn uitgerust met weerbeschermingkappen. Dus ook wanneer de weersomstandigheden wat minder zijn, kun je veilig en comfortabel richting de pistes.

In het skigebied zijn ook enkele rodelafdalingen. Altijd leuk om met een sleetje de berg af te knallen, toch? Wanneer je even genoeg hebt van de sneeuw bieden de vier bergrestaurants de gelegenheid om even op te waren. Je kunt hier genieten van een eerste klas gastronomie. Het fantastisch uitzicht krijg je er op de koop toe!

Met de skipas is het ook mogelijk om te skiën in het skigebied Garmisch Classic. Dit skigebied ligt bij de dorp Garmisch Partenkirchen. Header © Zugspitz Arena Bayern-Tirol – Matthias Aletsee

Zugspitze Gletsjer perfecte omstandigheden

Skifotheek

Pistekaart skigebied Garmisch Partenkirchen

Hoogte skigebied: 2000 -2750
Seizoen: 06-12-19 tot 30-04-20
Tijden open: 08.30 – 16.30 uur
——————————————————–
Sleepliften: 4
Stoeltjes: 2
Gondels: 2
Funparks: –
Skihutten: 3
Skischolen: 9
Gemakkelijk: 7 km
Gemiddeld: 13 km
Moeilijk: – km

Prijzen skipassen

Prijzen skipas volwassenen

1 dag € 48,-
2 dagen € 88,-
6 dagen

Prijzen skipas kinderen 6 - 15 jaar

1 dag € 24,50
3 dagen € 45,50
6 dagen
7 dagen

Prijzen skipas jeugd 16 - 18 jaar

1 dag € 38,50
3 dagen € 69,50
6 dagen
7 dagen

Speciale gezinskortingen

Gezinnen met kinderen ontvangen korting op de skipas.

Reserveer hier je skipas

Vanuit huis je skipas reserveren? Check het hier…

Huur je skimateriaal thuis en sta snel op de piste

Huur je skimateriaal thuis en sta snel op de piste!

Kindvriendelijk

Skigebied en skischolen
Het skigebied op de Zugspitze gletsjer is uitermate geschikt voor beginners en gezinnen met kinderen. De skipistes zijn namelijk eenvoudig tot middelzwaar en worden uitstekend geprepareerd. De weerbestendige stoeltjesliften zorgen ervoor dat je comfortabel naar boven wordt getransporteerd. Het skigebied kent daarnaast enkele uitstekende bergrestaurants. Onder het genot van een hapje en een drankje, met als toetje het fantastische uitzicht, kun je even gezellig samenzijn om de skidag te bespreken of om lekker op te warmen.

Rodelen
Op de Zugspitze kunnen rodelaars hun hart ophalen. Het skigebied kent maar liefs vier rodelbanen, waarvan er één speciaal geschikt is voor families en gezinnen met kinderen. Wie is er het eerste beneden? Sneeuwpret gegarandeerd!

DORPEN EN SKIGEBIEDEN NABIJ

Skigebied Garmisch Classic


Het skigebied Garmisch Classic ligt tussen de 720- 2050 m en heeft 40 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩

Afbeelding © GaPa Tourismus – Uli Wiesmeier

Garmisch Partenkirchen


Het dorp Garmisch Partenkirchen is een gevarieerde wintersportbestemming. Het dorp ligt op een hoogte van 707 meter en nabij de skigebieden Garmisch Classic en Zugspitze.

Afbeelding © Gapa Tourismus – Marc Hohenleitner

GOED VOORBEREID OP REIS

DE JUISTE REISAANBIEDER

KEN JIJ DE PISTEREGELS?

POPULAIRSTE SKIGEBIEDEN

HANDIGE BESPAARTIPS

ACCOMMODATIES

SKILES OF ZELF LEREN?

Heb je onze handige PAKLIJST nog niet? Download hem hier!