• Dorpen
  • Weer en sneeuwhoogte
  • Webcams
  • Skihuur

In het skigebied van Loferer Almenwelt liggen de volgende skidorpen:     Lofer

Sneeuwhoogte, kwaliteit van de sneeuw op de piste, verwachte sneeuwval, laatste sneeuwval en verwacht weer in het skigebied van Lofer.

Lofer
Weer
27-04-2018
28-04-2018
29-04-2018
Berg (Max temp.)
15°C
15°C
16°C
Dal (Max temp.)
24°C
25°C
27°C
Verwachte sneeuwval
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Sneeuw en skiliften
Sneeuwhoogte
Recente sneeuwval
Kwaliteit sneeuw
Dal : - cm.
Berg - cm.
Laatste sneeuwval was op 28-03-2018, toen is 10 cm. gevallen
-
Er zijn 0 van de 0 liften open
Bron Meteo Consult B.V.

Webcam Lofer   Webcam Loferer Alm   Webcam Lofer   Webcam Lofer              

Eenmaal op uw skibestemming zo snel mogelijk op de piste? Regel vooraf online uw ski's, snowboard, ski- of snowboardschoenen, skihelm, enz. bij Skiset.nl en profiteer ook nog eens van flinke kortingen! Skiset vind je in meer dan 400 wintersportoorden. Regel ook uw wintersportmateriaal bij Skiset.nl >>>

Skigebied Almenwelt Lofer - "zeer geschikt voor beginners en kinderen"

In het Saalachtal liggen 2 skigebieden namelijk de Almenwelt Lofer en Heutal met in totaal 58 km aan pistes van diverse moeilijkheidsniveaus. Het skigebied Loferer Alm (46 km), bij het dorp Lofer, staat bekent om zijn familievriendelijke karakter en reikt tot een hoogte van ongeveer 1747 meter. Ondanks de geringe hoogte zijn de skigebieden toch vrij sneeuwzeker tot ver in het seizoen. Er wordt gezegd dat er in het Saalachtal de meeste sneeuw valt van het Salzburgerland.

Zowel beginners als gevorderden vinden in het skigebied van de Almenwelt Lofer wel een piste die hen zal bekoren. Zo zijn er diverse oefenhellingen en eenvoudige blauwe pistes. De gevorderde skiër zal de mooie maar lastige Hochwena Alpin afdaling zeker weten te waarderen . Maar ook de 9 km lange dalafdaling met een hoogteverschil van 1000 meter zal op prijs is uitdagend en biedt fantastische uitzichten. Ook zijn er diverse mogelijkheden off-piste mogelijkheden wanneer de sneeuwomstandigheden gunstig zijn.

Voor de snowboarders is er een funpark waar ze hun trics and jumps kunnen demonstreren.

De kinderen zullen zich vermaken op de kinderpiste in het dal of in het Kinderland op de Almenwelt Lofer. Het vervoer in de kinder Kaserasi-Truck naar het dalstation is ook een hele belevenis. Voor de moedige kinderen is de blauwe Märchenwaldafdaling een avontuur. Langs de zijkant staan namelijk allerlei sprookjesfiguren. Nieuw sinds het seizoen 2013 -2014 is ook de uiterst kindvriendelijke 8-persoons stoeltjeslift die de berg Schwarzeck ontsluit.

Bekijk reisaanbod touroperators

Pistekaart Almenwelt Lofer

Lofer Piste Panorama 15 16 350 x 200

Hoogte skigebied: 640- 1750 m
Pistes totaal: 46 km

Dorpen in Almenwelt Lofer

Copyrights 2009 - 2018 Familieski.nl | Privacy | Disclaimer | Cookie Statement | Contact | Interessante media | Adverteren | Webservices Webse.nl