• Dorpen
  • Weer en sneeuwhoogte
  • Webcams
  • Skihuur

In het skigebied van Adelboden - Lenk liggen de volgende skidorpen:     Adelboden     |     Lenk

Adelboden
Weer
27-04-2018
28-04-2018
29-04-2018
Berg (Max temp.)
9°C
7°C
8°C
Dal (Max temp.)
21°C
19°C
18°C
Verwachte sneeuwval
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 3 cm.
Sneeuw en skiliften
Sneeuwhoogte
Recente sneeuwval
Kwaliteit sneeuw
Dal : - cm.
Berg - cm.
Laatste sneeuwval was op 30-03-2018, toen is 20 cm. gevallen
-
Er zijn 0 van de 0 liften open
Bron Meteo Consult B.V.

Webcam Adelboden - Lenk  Webcam Adelboden - Lenk  Webcam Adelboden - Lenk         

Eenmaal op uw skibestemming zo snel mogelijk op de piste? Regel vooraf online uw ski's, snowboard, ski- of snowboardschoenen, skihelm, enz. bij Skiset.nl en profiteer ook nog eens van flinke kortingen! Skiset vind je in meer dan 400 wintersportoorden. Regel ook uw wintersportmateriaal bij Skiset.nl >>>

Skigebied Adelboden - Lenk - "Comfortabel skigebied met voor ieder wat wils"

Het skigebied Adelboden-Lenk in het Berner Oberland is één van de meest aantrekkelijke ski-en snowboard-gebieden in Zwitserland. Op de 210 km pistes kunnen skiërs van ieder niveau genieten van afdalingen van een uitstekende kwaliteit. Ongeveer 60% van de pistes kan kunstmatig besneeuwd worden waardoor sneeuwzekerheid is gegarandeerd. Een efficiënt en modern liftennetwerk zorgt voor comfortabele omstandigheden. Veel charme en gastvrijheid vindt u in één van de talrijke en goed verzorgde bergrestaurants, knussen hutten of trendy sneeuwbars. U kunt natuurlijk ook genieten van de winterse bergwereld op een zonnig bergterras.


Perfecte omstandigheden vinden de Freestyle Skiërs en snowboarders, zowel beginner of professional, in het Gran Masta Park (GMP) op de Hahnenmoos. Het 5 sterren “Top-Quality-Park” is van december tot april geopend. Het park trekt met zijn jumps en rails en een heuze Grill ’n Chill ruimte veel freestylers en snowboarders aan. Andere uitdagingen vindt u op de permanente racetracks of een Snowcross parcours op de Betelberg.

In Adelboden liggen de pistes en liften direct bij het dorp. Even buiten Lenk brengt de Metschkabelbaan u naar het gezamenlijke skigebied. Kleiner en meer voor gezinnen is het skigebied Betelberg welke direct bij Lenk is gelegen. Met in totaal 42 km aan veelzijdige pistes zal iedereen zich hier weten te vermaken. Het skigebied kent brede pistes om lekker te carven, maar ook eenvoudige hellingen voor beginners. De 7 km lange Tschuggenpiste (rood) zal vooral de sportievelingen aanspreken.

Ook voor sportievelingen en durfals is de Snowcross. Een raceparcours met sprongen, kuilen en bochten waar je je vrienden of familieleden kunt uitdagen. Natuurlijk moet je dan wel zelf als eerste beneden aankomen… De kinderharten zullen sneller gaan kloppen in het Kinderland Stoss met kinderdorp en opvang.

Kinderen tot en met 6 jaar oud kunnen onder begeleiding van (één van) de ouders gratis gebruik maken van de liften.

Bekijk reisaanbod touroperators

Pistekaart Adelboden - Lenk

Adelboden-Lenk pistekaart 600 x 400

Skigebied Adelboden - Lenk: 1053 - 2400 m
Pistes totaal: 210 km

Dorpen skigebied Adelboden - Lenk

Adelboden     |     Lenk

Copyrights 2009 - 2018 Familieski.nl | Privacy | Disclaimer | Cookie Statement | Contact | Interessante media | Adverteren | Webservices Webse.nl