Skip to main content

PROMOTIE
DE BESTE DEALS

FAMILIESKI
BOEK NU

Riezlern- Hirschegg – Mittelberg

De dorpen Riezlern – Hirschegg – Mittelberg zijn idyllisch gelegen dorpen in het prachtige Kleinwalsertal. Bij de dorpen liggen enkele kleine familieskigebieden. Het skigebied Fellhorn / Kanzellwand gelegen bij het dorp Riezlern is grensoverschrijdend, groter en veelzijdig. Een leuk uitstapje maak je naar het nabijgelegen Oberstdorf (Duitsland) of de spectaculaire Breitachklamm.

Het dal staat bekend als een gezinsvriendelijke vakantiebestemming. De dorpen Riezlern – Hirschegg – Mittelberg bieden tal van wintersportmogelijkheden. Van skiën tot winterwandelen en wellness tot een romantische rit in een paardenkoets. Kinderen zijn er van harte welkom in de gezinsvriendelijke accommodaties of restaurants.

Lees meer

 

Webcams Kleinwalsertal

Kleinwalsertal – Oberstdorf

Kleinwalsertal pistekaart 2020 @ Oberstdorf - Kleinwalsertal Bergbahnen

Handige info

VVV KLEINWALSERTAL

Toeristenbureau Kleinwalsertal

Website
Email

Sneeuwactiviteiten

Langlaufen
Het Kleinwalsertal telt ongeveer 50 km aan loipes die dagelijks worden geprepareerd.

Actiesporten
Snowboarders en freestylers vinden in het skigebied enkele Snowparken van hoge kwaliteit. Er wordt rekening gehouden met het niveau. Zo zijn er parken voor beginners en gevorderden. Rodelliefhebbers kunnen terecht op 5 uitdagende rodelhellingen.

Winterwandelen 
Wandelaars kunnen in het Kleinwalsertal perfect genieten van de prachtige natuur die het dal te bieden heeft. De 50 km aan goed geprepareerde routes brengen je op plekken waar je je even weg waant van alle hectiek van het dagelijks leven. Aanraders zijn de Gottesacker rondweg op 2000 meter hoogte of het ijswonder bij de Breitachklamm.

Advertentie

DORPEN EN SKIGEBIEDEN NABIJ

SKIREGIO KLEINWALSERTAL


De skiregio Kleinwalsertal ligt tussen de 813 – 2228 m en  heeft 130 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skigebieden-oostenrijk/kleinwalsertal/” text=” Informatie skigebied” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © Kleinwalsertal Tourismus – Frank Drechsel

SKIGEBIED


SKIGEBIED


GOED VOORBEREID OP REIS

DE JUISTE REISAANBIEDER

KEN JIJ DE PISTEREGELS?

POPULAIRSTE SKIGEBIEDEN

HANDIGE BESPAARTIPS

ACCOMMODATIES

SKILES OF ZELF LEREN?

Heb je onze handige PAKLIJST nog niet? Download hem hier!