Skip to main content

PROMOTIE
DE BESTE DEALS

FAMILIESKI
BOEK NU

Pec Pod Snezkou

Pec pod Snezkou is een veelzijdig wintersportplaatsje, prachtig gelegen aan de hoogste berg van Tsjechië en een veelzijdig skigebied. Het dorp biedt een goede mix van restaurants, barretjes en accommodaties. Het winterlandschap nodigt uit tot winterwandelen, rodelen of langlaufen. Daarnaast is het dorp gelegen aan het skigebied Cerna Hora – Pec. Hier liggen prachtige pistes voor ieder niveau, funparks en de funline afdaling voor het hele gezin.

Onderaan de piste Javor ligt de kinder skispeeltuin waar zij de basis van het skiën snel zullen leren. Daarnaast kunnen de liefhebbers ook ’s avonds skiën op de langste verlichte piste van Tsjechië. Rondom het dorp liggen uitgebreide mogelijkheden om de natuur in te duiken. Geniet van het winterlandschap tijdens het langlaufen. Of maak een romantische winterwandeling tussen de met sneeuwbedekte sparrenbomen. Eén met de natuur wordt je tijdens een sneeuwschoenwandeling, waarbij je soms alleen nog maar je voetstappen hoort in de knisperende sneeuw. (Afbeelding header © SkiResort ČERNÁ HORA – PEC) 

Webcams Pec Pod Snezkou

Cerna Hora – Pec

Cerna Hora - Pec pistekaart

Handige info

VVV DORP

VVV
Tourist-Information Cerna Hora – Pec

Website
Email

Familievriendelijk

Pec Pod Snezkou is een familiebestemming
Pec Pod Snezkou is een aangename wintersportbestemming voor de hele familie. Het dorp wint de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit en dat is niet geheel ten onrechte. Families treffen er goede accommodaties, kinderopvang, een familieskigebied en uitstekende eetgelegenheden. Hier is het nog betaalbaar en dat maakt het buiten de deur eten een stuk aantrekkelijker. Ook in de sneeuw heeft Pec genoeg te bieden voor het hele gezin.

Even ontspannen in de wellness
Het dorp heeft geen zwembad, maar in de diverse accommodaties zijn wellness mogelijkheden te vinden.

Overige winterse activiteiten
In het skigebied Cerna Hora – Pec is het leuk om met het hele gezin te vertoeven. Vooral de funslope is erg leuk om met elkaar te doen.

Sneeuwactiviteiten

Langlaufen rondom Pec
Rondom Pec Pod Snezkou ligt zo’n 22 kilometer aan geprepareerde loipes. Langlauflatten kunnen worden gehuurd en de skischolen geven ook langlauflessen.

Rodelen
Bij het dorp ligt een rodelbaan.

Winterwandelen 
De natuur rondom Pec Pod Snezkou is adembenemend, zeker in de winter. De hoogste berg van Tsjechië ligt hier aan je voeten. Een wandeling over deze Snezka (1602 m) biedt prachtige vergezichten en de route voert een stukje door Polen.

Verlichte avondpiste
Nog niet genoeg van een dagje skiën. Ook ’s avonds kun je in Pec Pod Snezkou terecht op de langste verlichte piste van Tsjechië.

DORPEN EN SKIGEBIEDEN NABIJ

SKIAREAL CERNA HORA – PEC


Het skigebied Cerna Hora – Pec ligt tussen de 625 – 1260 m en heeft 50 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skigebieden-tsjechie/cerna-hora-pec/” text=” Informatie skigebied” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © SkiResort ČERNÁ HORA – PEC

JANSKE LAZNE


Janske Lazne is een wintersportdorp gelegen op 519 m hoogte. Het dorp is een aangename bestemming voor een skivakantie en ligt aan een veelzijdig skigebied. Familieskigebied: ✩✩✩✩

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skidorpen-tsjechie/janske-lazne/” text=” Informatie skidorp” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © SkiResort ČERNÁ HORA – PEC

SPINDLERUV MLYN


De Skiareal Spindleruv Mlyn ligt tussen de 702 – 1235 m en heeft 25 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skigebieden-tsjechie/skiareal-spindleruv-mlyn/” text=” Informatie skigebied” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © Skiareál Špindlerův Mlýn

GOED VOORBEREID OP REIS

DE JUISTE REISAANBIEDER

KEN JIJ DE PISTEREGELS?

POPULAIRSTE SKIGEBIEDEN

HANDIGE BESPAARTIPS

ACCOMMODATIES

SKILES OF ZELF LEREN?

Heb je onze handige PAKLIJST nog niet? Download hem hier!