Skip to main content

PROMOTIE
DE BESTE DEALS

FAMILIESKI
BOEK NU

Janske Lazne

Janske Lazne is gelegen op een hoogte van 519 meter en is een gemoedelijke wintersportbestemming. De laatste jaren wordt er veel in het toerisme en de wintersport geïnvesteerd en het Janske Lazne, maar ook het skigebied Cerna Hora – Pec, staan hierdoor steeds beter op de kaart. Dat het dorp steeds meer toeristen trekt wordt ook opgemerkt door de skischolen. Het dorp is veelzijdig en biedt een scala aan wintersportactiviteiten. 

Janske Lazne kent een gezellige centrum met enkele goede restaurants en barretjes. Geen uitbundige  après ski, maar gewoon gezellig samen de belevenissen van de dag bespreken. Liefhebbers van wellness komen in Janske Lazne ook aan hun trekken. Er is een overdekt zwembad en er zijn thermale baden die een heilzame werking zouden hebben. Daarnaast zijn er uitstekende wintersportmogelijkheden. Het skigebied is divers en er zijn pistes voor ieder niveau. Voor de kinderen zijn er oefenweides en skispeeltuinen. De verlichte avondpiste biedt skipret tot in de late uurtjes. (Afbeelding header © SkiResort ČERNÁ HORA – PEC ) 

Webcams Janske Lazne

CERNA HORA – PEC

Cerna Hora - Pec pistekaart

Handige info

VVV DORP

VVV
Tourist-Information Cerna Hora – Pec

Website
Email

Familievriendelijk

Janske Lazne voor families
Janske Lazne ontwikkelt zich steeds meer tot een uitstekende familie wintersportbestemming. Er is voor iedereen wel een activiteit om te ondernemen. In de sneeuw of daarbuiten.

Even ontspannen in de wellness
Na een actieve dag in de sneeuw kun je even helemaal ontspannen in de het overdekte zwembad, met sauna en whirlpool. Daarnaast zijn in Janske Lazne diverse thermaalbaden die heilzaam zouden werken en waar lichaam en geest helemaal tot rust komen.

Overige winterse activiteiten
Het aan het dorp grenzende skigebied Cerna Hora – Pec heeft een 3.5 km lange rodelbaan, een snowtube helling, funparks en een funline piste. Ook is het leuk om eens ’s avonds te skiën. Het skigebied zien vanuit de lucht kan ook. Voel je even zo vrij als een vogel tijdens het paragliden.

Sneeuwactiviteiten

Langlaufen rondom Pec
De prachtige natuur rond Janske Lazne nodigt uit om ontdekt te worden. Hoe mooi is het om de prachtige winterlandschappen te ontdekken op de langlauflatten. De 55 km aan loipes nodigen uit om ontdekt te worden.

Rodelen
Een mooie uitdagende rodelbaan van 3.5 km nodigt uit om samen met je vrienden of familie ontdekt te worden. Wie is er het eerst beneden?

Winterwandelen
Een winterwandeling maken is een leuke winteractiviteit om samen met het hele gezin te doen. Na een mooie wandeling wacht er een culinaire beloning in één van de gezellige restaurantjes in het dorp, of langs de route.

DORPEN EN SKIGEBIEDEN NABIJ

SKIAREAL CERNA HORNA – PEC


Het skigebied Cerna Hora – Pec ligt tussen de 625 – 1260 m en heeft 50 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skigebieden-tsjechie/cerna-hora-pec/” text=” Informatie skigebied” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © SkiResort ČERNÁ HORA – PEC

PEC POD SNEZKOU


Het dorp Pec Pod Snezkou ligt op 769 meter tegen de hoogste berg van Tsjechië. Skigebied Cerna Hora – Pec ligt bij het dorp en is uitstekend skigebied voor ieder niveau.

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skidorpen-tsjechie/pec-pod-snezkou/” text=” Informatie skidorp” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © SkiResort ČERNÁ HORA – PEC

SKIAREAL SPINDLERUV MLYN


De Skiareal Spindleruv Mlyn ligt tussen de 702 – 1235 m en heeft 25 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skigebieden-tsjechie/skiareal-spindleruv-mlyn/” text=” Informatie skigebied” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © Skiareál Špindlerův Mlýn

GOED VOORBEREID OP REIS

DE JUISTE REISAANBIEDER

KEN JIJ DE PISTEREGELS?

POPULAIRSTE SKIGEBIEDEN

HANDIGE BESPAARTIPS

ACCOMMODATIES

SKILES OF ZELF LEREN?

Heb je onze handige PAKLIJST nog niet? Download hem hier!