Skip to main content

PROMOTIE
DE BESTE DEALS

FAMILIESKI
BOEK NU

Fulpmes – Neustift – Mieders – Telfes

De dorpen Fulpmes – Neustift – Mieders – Telfes gelegen in het mooie Stubaital vormen één van de beste adressen wanneer het gaat om de wintersport. Vooral de skigebieden Schlick2000 en de Stubaier Gletsjer zijn uitstekende geschikt voor families en gezinnen met kinderen. Op de gletsjer is het zelfs mogelijk om bijna het hele jaar door te kunnen skiën.

De dorpen Fulpmes – Neustift – Mieders – Telfes hebben ieder een eigen skigebied(je). Bij het dorp Fulpmes ligt het familieskigebied Schlick2000. Bij Mieders ligt het skigebied Serlesbahnen en bij Neustift vind je het klein maar fijne skigebied Elferlifte. Verder in het dal ligt dan nog het skigebied op de sneeuwzekere Stubaier Gletsjer.

Lees meer

 

Webcams Stubaital

Stubaital

Stubaital pistekaart volledig © TVB Stubai Tirol

Handige info

VVV Stubaital

Toeristenbureau Stubaital

Website
Email

Sneeuwactiviteiten

Langlaufen
In Leukerbad zijn er enkele mooi geprepareerde loipen. Hoogtepunt is de loipe op de Gemmipas (2350 m) die helemaal rond de Daubensee voert.

Actiesporten
Rodelaars oftewel liefhebbers van sleetje rijden kunnen terecht op enkele leuke afdalingen in het skigebied. Ook is het mogelijk om een fiets (Fatbike) de berg te bedwingen. Het snowpark biedt uitdaging voor de snowboarders en freestylers. In het dorp is een indoor sporthal waar je je de mogelijkheid hebt om te tennissen of fitnessen.

Winterwandelen 
Op de Gemmipas is ook een wandelroute welke een absolute aanrader is. Deze route is 9 km lang en een wandeling duurt ongeveer 2.5 uur. Rondom het dorp liggen ook enkele wandelpaden.

Advertentie

DORPEN EN SKIGEBIEDEN NABIJ

STUBAITAL


De skigebieden in het Stubaital liggen tussen de 960 – 3210 m en hebben gezamenlijk 97 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skigebieden-oostenrijk/stubaital/” text=” Informatie skigebied” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding – BIG Family Stubaier Gletscher © Andre Schoenherr

SKIGEBIED


GOED VOORBEREID OP REIS

DE JUISTE REISAANBIEDER

KEN JIJ DE PISTEREGELS?

POPULAIRSTE SKIGEBIEDEN

HANDIGE BESPAARTIPS

ACCOMMODATIES

SKILES OF ZELF LEREN?

Heb je onze handige PAKLIJST nog niet? Download hem hier!