Skip to main content

PROMOTIE
DE BESTE DEALS

FAMILIESKI
BOEK NU

Flachau – Wagrain – Filzmoos

In de Salzburger Sportwelt liggen enkele prachtige en familievriendelijke skidorpen verscholen. De wintersportregio is bekend onder Nederlanders en heeft een uitgebreid wintersportaanbod. Voor een verblijf kun je kiezen uit de volgende dorpen: Flachau – Wagrain – Filzmoos -St. Johann – Radstadt – Eben – Zauchensee – Altenmarkt en Kleinarl. Ieder dorp heeft zijn eigen karakter en sfeer, dus kijk van te voren goed welk dorp het best bij je skivakantie past.

Eén ding is zeker. In welk dorp je ook verblijft, het wintersportaanbod is groot. Je kunt overal skiën, maar ook is de regio uitermate geschikt om lange winterwandelingen te maken of te langlaufen. Bij de skischolen zijn de kinderen in goede handen en wordt er opvang verzorgt.

Lees meer

 

Webcams Salzburger Sportwelt

Salzburger Sportwelt

Salzburger Sportwelt skigebied pistekaart Snowspace Salzburg © Snow Space Salzburg - www.snowspace.com

Handige info

VVV Salzburger Sportwelt

Tourist-Information Salzburger Sportwelt

Website
Email

Sneeuwactiviteiten

Het Salzburgerland is een waar wintersportparadijs. Wanneer de weergoden gunstig gezind zijn, kun je genieten van de vele wintersportmogelijkheden die de regio te bieden heeft. Allereerst zijn de er de mooie en vaak kleine familieskigebieden. Samenwerkingsverbanden tussen verschillende skigebieden zorgen voor een bijna onuitputtelijke hoeveelheid pistekilometers. De skipas geldig voor de Ski Amadé geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid gebruik te maken van 760 km pistes.

Sta je liever niet op de ski’s? In de Salzburger Sportwelt liggen 220 km aan wandelpaden. Ook sneeuwschoenwandelen is mogelijk. Langlaufers staat 260 km aan goed geprepareerde loipes te wachten. In sommige dorpen is het mogelijk om te schaatsen of te curlen. Rodelliefhebbers kunnen terecht op één van de 16 rodelafdalingen, met een totaal van 53 km aan afdaalplezier.

Advertentie

DORPEN EN SKIGEBIEDEN NABIJ

Salzburger Sportwelt


De skiregio Salzburger Sportwelt ligt tussen de 600 – 2188 m en  heeft 250 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skigebieden-oostenrijk/salzburger-sportwelt/” text=” Informatie skigebied” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © Salzburger Sportwelt – Ikarus

Ski Amadé


Het skigebied Ski Amadé is een samenwerkingsverband tussen de skigebieden: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Gastein, Schladming-Dachstein en Grossarltal.

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skigebieden-oostenrijk/ski-amade/” text=” Informatie skigebied” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © Ski Amadé

Hochkönig


Het skigebied Hochkönig ligt tussen de 802 – 1900 m en heeft 120 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩✩

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skigebieden-oostenrijk/hochkonig/” text=” Informatie skigebied” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © ArtTower via PB

GOED VOORBEREID OP REIS

DE JUISTE REISAANBIEDER

KEN JIJ DE PISTEREGELS?

POPULAIRSTE SKIGEBIEDEN

HANDIGE BESPAARTIPS

ACCOMMODATIES

SKILES OF ZELF LEREN?

Heb je onze handige PAKLIJST nog niet? Download hem hier!