• Skigebied
  • Weer en sneeuwhoogte
  • Webcams
  • Skihuur

Skigebied Meiringen - Hasliberg - "Skihäsliland met kinderliften een iglodorp"

De zonnige Sneeuwsport Arena Meiringen-Hasliberg biedt iedere skiër/snowboarder de juiste uitdaging. Het skigebied reikt tot een hoogte van 2433 meter en telt 60 kilometer aan gevarieerde, deels kunstmatige besneeuwde pistes en moderne liften . Kinderen hebben plezier hebben in het Skihäsliland met kinderliften een iglodorp en nog veel meer.

De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in het skigebied en zijn alle langzame liften vervangen door snelle gondels of stoeltjesliften. De pistes zijn voornamelijk blauw of rood waardoor het skigebied erg gezinsvriendelijk is. Vanaf de Planplatten, waar zich ook het panoramarestaurant Alpen Tower bevindt, gaat een uitdagende zwarte piste naar de Mägisalp zodat ook de gevorderde skiër zijn hart kan ophalen. Op de Mägisalp vindt u dan nog een permanent raceparcours van 250 meter met automatische tijdmeting en een funpark. Een rode (besneeuwde) afdaling voert u vervolgens weer terug naar Meiringen.

De skipas is voor kinderen tot 6 jaar gratis en voor kinderen tot 16 jaar gelden speciale tarieven.

Hasliberg
Weer
27-04-2018
28-04-2018
29-04-2018
Berg (Max temp.)
7°C
6°C
7°C
Dal (Max temp.)
18°C
17°C
16°C
Verwachte sneeuwval
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Sneeuw en skiliften
Sneeuwhoogte
Recente sneeuwval
Kwaliteit sneeuw
Dal : - cm.
Berg - cm.
Laatste sneeuwval was op 30-03-2018, toen is 60 cm. gevallen
-
Er zijn 0 van de 0 liften open
Bron Meteo Consult B.V.

Webcam Meiringen Hasliberg   Webcam Meiringen - Hasliberg   Webcam Meiringen - Hasliberg     

Eenmaal op uw skibestemming zo snel mogelijk op de piste? Regel vooraf online uw ski's, snowboard, ski- of snowboardschoenen, skihelm, enz. bij Skiset.nl en profiteer ook nog eens van flinke kortingen! Skiset vind je in meer dan 400 wintersportoorden. Regel ook uw wintersportmateriaal bij Skiset.nl >>>

Meiringen - "Belangrijke wintersportbestemming gelegen in het mooie Haslital"

Het Haslital in het Berner Oberland strekt zich uit vanaf de Brienzersee tot aan de Grimsel- en Sustenpass. Het dal kent drie belangrijke toeristische bestemmingen te weten: Meiringen, Hasliberg en Innertkirchen. Meiringen is de belangrijkste plaats en is ondanks de geringe hoogte van 600 meter een belangrijke wintersportbestemming.

Boven het dorp strekt zich namelijk een mooi en modern skigebied uit met 60 km aan pistes en 16 liften. De gemeente Hasliberg ligt op een zonneterras op ongeveer 1200 meter hoogte boven Meiringen en bestaat uit de dorpen Hasliberg Hohfluh, Hasliberg Wasserwendi, Hasliberg Goldern und Hasliberg Reuti. Goede accommodaties, leuke en kindvriendelijke eetgelegenheden, uitgebreide recreatie- en sportgelegenheden, maar ook traditie en cultuur kenmerken deze vakantieregio die absoluut kind- en familievriendelijk is.

De Alpenregio Hasliberg is dan ook onderscheiden met het kwaliteitskenmerk “Familien Wilkommen” en biedt kinderanimaties, kinderopvang, spelotheken etc.

Wintersport vakantieplanner

Meiringen

Alpin Sherpa

Lees meer

Prijsindicatie:
€ 598.00

Skiregio Meiringen hasliberg (Meiringen) in Zwitserland

Toon alle wintersportvakanties naar Meiringen - Hasliberg >>>

Meiringen voor families

Kinderskischool Ja
Skiles in het Nederlands Ja
Skikinderopvang Ja
Kinderopvang Ja
Oefenweide Ja
Lopende band lift Ja
Kinderliften Ja
Kindercarrousel Ja
Autovrij centrum Nee
Overdekt zwembad Ja

Informatie dorp Meiringen

Afstand vanaf utrecht 847 km
Afstand vanaf de snelweg 15 km
Hoogte dorp 600 m
Autovrij centrum Nee
www.haslital.ch  
info@haslital.ch  

Copyrights 2009 - 2018 Familieski.nl | Privacy | Disclaimer | Cookie Statement | Contact | Interessante media | Adverteren | Webservices Webse.nl