• Skigebied
  • Weer en sneeuwhoogte
  • Webcams
  • Skihuur

Skigebied Grossglockner Resort Kals - Matrei - "nog een echte geheimtip..."

Het familievriendelijke skigebied Grossglockner Resort behoort tot één van de mooiste van de Alpen en is nog een echte geheimtip. Door de verbinding tussen de skigebieden “Matreier Goldried” en “Kalser Glocknerblick” in december 2008 is een riant skigebied ontstaan met 110 km aan gevarieerde pistes. Het is hiermee het grootste skigebied van Osttirol.


Zowel beginners als gevorderden kunnen hier uit de voeten op goed geprepareerde pistes en kunnen genieten van de weidse uitzichten op tientallen bergreuzen van meer dan 3000 meter hoog. Het hoogste punt van het skigebied ligt op 2621 meter waarvandaan u naar Kals of naar Matrei kunt skiën. Pistes van alle moeilijkheidsgraad, diepsneeuw hellingen, funparks, halfpipes, carvepistes en voor kinderen een oefenhelling en een Kinderland maken het skigebied compleet. Tel hier de grote sneeuwzekerheid, de wachttijden bij de liften die er nauwelijks zijn en de dalafdalingen die u bijna tot aan de voordeur brengen bij op en u begrijpt waarom insiders het een Geheimtip noemen. Een skipas voor kinderen onder de 6 jaar is gratis en er gelden speciale tarieven tot 18 jaar.

Sneeuwhoogte, kwaliteit van de sneeuw op de piste, verwachte sneeuwval, laatste sneeuwval en verwacht weer in het skigebied van GG Resort Kals - Matrei.

Matrei in Osttirol
Weer
27-04-2018
28-04-2018
29-04-2018
Berg (Max temp.)
6°C
8°C
7°C
Dal (Max temp.)
20°C
23°C
23°C
Verwachte sneeuwval
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Sneeuw en skiliften
Sneeuwhoogte
Recente sneeuwval
Kwaliteit sneeuw
Dal : - cm.
Berg - cm.
Laatste sneeuwval was op -, toen is - cm. gevallen
-
Er zijn 0 van de 0 liften open
Bron Meteo Consult B.V.

Webcam GG resort   Webcam GG resort Kals Matrei  

Eenmaal op uw skibestemming zo snel mogelijk op de piste? Regel vooraf online uw ski's, snowboard, ski- of snowboardschoenen, skihelm, enz. bij Skiset.nl en profiteer ook nog eens van flinke kortingen! Skiset vind je in meer dan 400 wintersportoorden. Regel ook uw wintersportmateriaal bij Skiset.nl >>>

Matrei  - "sneeuwzeker dorp aan de Felbertauernstrasse"

Tussen Oostenrijks hoogste bergen de Glossglockner (3798 m) en de Grossvenediger (3674m) ligt het dorp Matrei op een hoogte van 975 meter. Het dorp ligt in de provincie Osttirol, midden in de Hohe Tauern en aan de Felbertauernstrasse. De regio behoort tot de meest sneeuwrijke gebieden van Oostenrijk. Het dorp zelf is redelijk groot maar heeft zijn dorpse charme weten te behouden, mede omdat er geen enkele hoogbouw is te vinden.

Vanuit het dorp brengen de Goldriedbahnen 1 en 3 u in het nieuwe skigebied 'Grossglockner Resort Kals – Matrei'. In het wintersportseizoen 2008 – 2009 zijn de skigebieden Matreier Goldried en de Kalser Glocknerblick namelijk met elkaar verbonden. Er is een tevens een dalafdaling om terug in het dorp te komen waar u in het centrum kunt bijkomen in één van de gezellige restaurantjes of barretjes. Kinderen zullen vooral te vinden zijn het in het BOBO Kinderland en naast het skiën biedt het gebied nog tal van winterse activiteiten. Alle ingrediënten voor een geslaagde wintersportvakantie met de hele familie zijn hier dus zeker aanwezig.

Wintersport vakantieplanner

Matrei

Hotel Goldried

Lees meer

Prijsindicatie:
€ 659.00

Skiregio Grossglockner resort kals matrei (Matrei) in Oostenrijk

App. Goldried

Lees meer

Prijsindicatie:
€ 324.00

Skiregio Grossglockner resort kals matrei (Matrei) in Oostenrijk

App. Matrei

Lees meer

Prijsindicatie:
€ 299.00

Skiregio Grossglockner resort kals matrei (Matrei) in Oostenrijk

Toon alle wintersportvakanties naar Matrei >>>

Matrei voor families

Kinderskischool Ja
Skiles in het Nederlands Ja
Skikinderopvang Ja
Kinderopvang Ja
Oefenweide Ja
Lopende band lift Ja
Kinderliften Ja
Kindercarrousel Ja
Autovrij centrum Nee
Overdekt zwembad Nee

Informatie dorp Matrei

Afstand vanaf utrecht 980 km
Afstand vanaf de snelweg 100 km
Hoogte dorp 975 m
Autovrij centrum Nee
www.osttirol.com   
info@osttirol.com  

Copyrights 2009 - 2018 Familieski.nl | Privacy | Disclaimer | Cookie Statement | Contact | Interessante media | Adverteren | Webservices Webse.nl