• Skigebied
  • Weer en sneeuwhoogte
  • Webcams
  • Skihuur

Skigebied Damüls - Faschina - Mellau - "sneeuwzeker en afwisselend skigebied"

De skigebieden van Damüls en Mellau werrden in het seizoen 2009 - 2010 met elkaar verbonden. Hierdoor is er een aantrekkelijk skigebied ontstaan met in totaal 68 km aan afwisselende pistes. Wanneer je het nabijgelegen skigebied van Faschina hier nog bij optelt ontstaat er een skigebied van 105 km piste.

Het skigebied ligt direct aan het dorp en veel accommodaties kunnen skiënd bereikt worden. Via een blauwe en een rode piste is het ook mogelijk om terug naar het dorp te skiën. In het skigebied zullen zowel de beginners als de ervaren skiërs zich zeker weten te vermaken. Voor de liefhebbers ligt er in het skigebied een boardercross, een piste met snelheidsmeting, een rodelbaan, diverse skiroutes, diepsneeuwhellingen en een mooi snowpark (www.snowparkdamuels.com ) . Voor de kinderen is er in het dal een afgeschermd Kinderland. Iedere donderdagavond kan er in Faschina ook ’s avonds geskied worden.

Tussen de dorpen rijdt een gratis skibus en kinderen krijgen korting op de skipas.

Sneeuwhoogte, kwaliteit van de sneeuw op de piste, verwachte sneeuwval, laatste sneeuwval en verwacht weer in het skigebied van Damüls.

Damüls
Weer
27-04-2018
28-04-2018
29-04-2018
Berg (Max temp.)
12°C
11°C
13°C
Dal (Max temp.)
21°C
21°C
24°C
Verwachte sneeuwval
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Sneeuw en skiliften
Sneeuwhoogte
Recente sneeuwval
Kwaliteit sneeuw
Dal : - cm.
Berg - cm.
Laatste sneeuwval was op 30-03-2018, toen is 10 cm. gevallen
-
Er zijn 0 van de 0 liften open
Bron Meteo Consult B.V.

Webcam Damüls   Webcam Damuels - Mellau   Webcam Damüls   Webcam Mellau

Eenmaal op uw skibestemming zo snel mogelijk op de piste? Regel vooraf online uw ski's, snowboard, ski- of snowboardschoenen, skihelm, enz. bij Skiset.nl en profiteer ook nog eens van flinke kortingen! Skiset vind je in meer dan 400 wintersportoorden. Regel ook uw wintersportmateriaal bij Skiset.nl >>>

Damüls - "Eén van de sneeuwrijkste dorpen ter wereld"

Damüls ligt op een hoogte van 1430 meter in het Bregenzerland. Het dorp bestaat eigenlijk uit drie delen: te weten Uga, Kirchdorf en OberDamüls. In de wijk Uga ligt o.a. de skischool en de Bambiniwelt voor de allerkleinsten, waardoor het dorp erg kindvriendelijk is. Door de hoge en gunstige ligging behoort het dorp tevens tot één van de sneeuwrijkste dorpen ter wereld, met bijna 10 meter sneeuw per jaar. Men garandeert hier dan ook sneeuwzekerheid de hele winter door.


Het dorp gaat naadloos over in een afwisselend  familie- en kindvriendelijk skigebied dat in dit seizoen (2009-2010) de aansluiting heeft gevonden met het skigebied van Mellau. Hierdoor staan er nu 68 pistekilometers ter beschikking. Damüls is een vrij rustig dorp waar de wintersporter die houdt van een knusse, romantische sfeer, zich zeker thuis zal voelen. De meegereisde familieleden die liever iets anders doen dan zich op de piste begeven, zullen waarschijnlijk te vinden zijn op één van mooie winterwandelroutes rondom het dorp of genieten in één van de gezellige restaurantjes. Damüls is hiermee een uiterst familievriendelijk dorp waar iedereen zich snel thuis zal voelen.

Wintersport vakantieplanner

Damüls

Berghotel Madlener

Lees meer

Prijsindicatie:
€ 123.00

Skiregio Damüls mellau (Damüls) in Oostenrijk

Toon alle wintersportvakanties naar Damüls >>>

Damüls voor families

Kinderskischool Ja
Skiles in het Nederlands Ja
Skikinderopvang Ja
Kinderopvang Ja
Oefenweide Ja
Lopende band lift Ja
Kinderliften Ja
Kindercarrousel Ja
Autovrij centrum Nee
Overdekt zwembad Nee

Informatie dorp Damüls

Afstand vanaf utrecht 847 km
Afstand vanaf de snelweg 25 km
Hoogte dorp 1430 m
Autovrij centrum Nee
www.damuels.at  
info@damuels.at
 

Copyrights 2009 - 2018 Familieski.nl | Privacy | Disclaimer | Cookie Statement | Contact | Interessante media | Adverteren | Webservices Webse.nl