• Skigebied
  • Weer en sneeuwhoogte
  • Webcams
  • Skihuur

Skigebied Aletsch Arena - "Wintersport aan de voet van de Aletschgletsjer"

Het skigebied van de Aletsch Arena bestaat uit meer dan 100 km aan geprepareerde pistes en omvat de dorpen Bettmeralp, Fiesch - Eggishorn en Riederalp. Hier vakantie vieren betekent wintersport beleven aan de voet van de grote Aletschgletsjer, welke met 23 km de langste ijsstroom van de Alpen is.

Ook buiten de pistes kunnen tal van winterse activiteiten ondernomen worden, van winterwandelen tot een romantisch ritje in een paardenslee. Hoe dan ook, het natuurschoon is overweldigend!

Bettmeralp
Weer
27-04-2018
28-04-2018
29-04-2018
Berg (Max temp.)
5°C
3°C
3°C
Dal (Max temp.)
8°C
8°C
8°C
Verwachte sneeuwval
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 0 cm.
Dal 0 cm.
Berg 18 cm.
Sneeuw en skiliften
Sneeuwhoogte
Recente sneeuwval
Kwaliteit sneeuw
Dal : - cm.
Berg - cm.
Laatste sneeuwval was op 11-04-2018, toen is 20 cm. gevallen
-
Er zijn 0 van de 0 liften open
Bron Meteo Consult B.V.

Webcam Bettmeralp   Webcam Bettmeralp   Webcam Bettmeralp   
 

Eenmaal op uw skibestemming zo snel mogelijk op de piste? Regel vooraf online uw ski's, snowboard, ski- of snowboardschoenen, skihelm, enz. bij Skiset.nl en profiteer ook nog eens van flinke kortingen! Skiset vind je in meer dan 400 wintersportoorden. Regel ook uw wintersportmateriaal bij Skiset.nl >>>

Bettmeralp - "Autovrij dorp met de piste voor de deur"

Dankzij de sneeuwzekere ligging en een heerlijk skigebied behoort het autovrije Bettmeralp tot de bekendste wintersportplaatsen van Zwitserland. Uw auto parkeert u in het Rhônedal bij de dalstations Mörel en Betten. Vervolgens vertrekt u met grote gondels naar het de laatste jaren fors gegroeide bergdorp.

Het dorp ligt op een zonneterras hoog boven het Rhôhnedal met uitzicht op enkele vierduizenders zoals de Weisshorn, Dom en Matterhorn. Men zegt dat in het familievriendelijke vakantieoord jaarlijks 300 dagen de zon schijnt.  In Bettmeralp gaat u direct vanuit de gemoedelijke, kleine houten huizen de piste op; het skiplezier begint dus direct voor de voordeur! Met het Aletsch-abonnement geniet u van 100 km pisteplezier (overwegend blauwe en rode pistes) en de kinderen doen met Snowli hun eerste pogingen tot skiën. Een ideaal vakantieoord voor het hele gezin!  Niet voor niets is Bettmeralp onderscheiden met het kwaliteitskenmerk "Gezinnen welkom".
 

Bettmeralp voor families

Kinderskischool Ja
Skiles in het Nederlands Nee
Skikinderopvang Ja
Kinderopvang Ja
Oefenweide Ja
Lopende band lift Ja
Kinderliften Ja
Kindercarrousel Nee
Autovrij centrum Ja
Overdekt zwembad Ja

Informatie dorp Bettmeralp

Afstand vanaf utrecht 925 km
Afstand vanaf de snelweg 15 km
Hoogte dorp 1938 m
Autovrij centrum Ja
www.aletscharena.ch  
info@aletscharena.ch
 

Copyrights 2009 - 2018 Familieski.nl | Privacy | Disclaimer | Cookie Statement | Contact | Interessante media | Adverteren | Webservices Webse.nl