Familieski.nl is op zoek naar enthousiaste schrijvers om ons team te versterken. Ben jij wintersportliefhebber en lijkt het je leuk om voor een groot publiek te schrijven, lees dan vooral verder en reageer…

Familieski.nl
Wintersport was en is mijn grote passie, het liefst zit ik zoveel mogelijk in de Alpen. Eigenlijk verlang ik het hele jaar naar de sneeuw en naar die momenten dat ik van de berg af kan suizen. De prachtige natuur, de vrijheid, de snelheid, ontspanning en gezellig samenzijn met familie en vrienden, is dat wat een skivakantie zo mooi maakt.

Nadat ik kinderen kreeg werd ik selectiever in de keuze van het skigebied. Wat is nu een geschikt skigebied voor gezinnen met kinderen, maar ook voor familieleden die zich liever buiten de piste vermaken? Op zoek naar dat ene perfecte familievriendelijke  skigebied, belandde ik al gauw in een doolhof van informatie op het internet. Ik vond dat dit beter kon en besloot om een eigen website te starten. Een website waar wintersportende families terecht kunnen in hun zoektocht naar een, voor hen, geschikt skigebied. Familieski.nl werd geboren.

Groeiend aantal bezoekers
Nadat Familieski.nl eind 2009 werd gelanceerd bleek al snel dat ik niet de enige was die behoefte aan een dergelijke niche website had. Ieder jaar weer groeide het aantal bezoekers en de website groeide mee. Op dit moment beschrijven we een groot aantal skigebieden in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, schrijft onze weerman Alpenweerberichten en hebben we een Blog waarin we nieuwsartikelen en andere wintersportinfo plaatsen.

Hulp gezocht !
Er is nu een moment bereikt dat ik mijn ambities niet meer kan realiseren. Ik heb nog zo veel ideeën om Familieski.nl naar een nog hoger level te tillen. Zo wil ik het Blog nog meer ‘leven’ in blazen door hier dagelijks wintersport gerelateerde berichten te plaatsen. Ik kan hier zelf echter niet meer de tijd voor opbrengen en ben daarom op zoek naar een enthousiaste wintersportliefhebber met een handige pen.

Herken jij je in dit profiel?
Ik hou van sneeuw en bergen. Ik ben liefhebber van skiën, snowboarden en andere vormen van wintersport. Ik verheug me al maanden van te voren op de wintesportvakantie en om mijn voorpret te vergroten struin ik het Internet af op zoek naar informatie. Het lijkt me leuk om deel uit te maken van het Familieski-team en artikelen te schrijven die door een groot publiek worden gelezen. Ik beschik over een goede kennis van de Nederlandse taal en schrijf gemakkelijk. Ik ben gedreven en betrouwbaar, flexibel en kan regelmatig een artikel schrijven. Ik wil dit doen op vrijwillige basis (met misschien af en toe een voordeeltje).

Herken jij je in bovenstaand profiel, aarzel dan niet en stuur je reactie naar: info@familieski.nl
Graag het volgende vermelden:- korte beschrijving van jezelf
– wat wintersport voor je betekent
– ervaring met schrijven
– evt. ervaring met Joomla (administratieve gedeelte van de site)
– je beschikbaarheid
– en wat je verder nog kwijt wilt

Leave a Reply