Skip to main content

PROMOTIE
DE BESTE DEALS

FAMILIESKI
BOEK NU

Brixen i.T. – Ellmau – Going – Hopfgarten – Scheffau – Söll – Westendorf

De dorpen Brixen i.T. – Ellmau – Going – Hopfgarten – Scheffau – Söll – Westendorf liggen aan het immense skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. De dorpen trekken veel Nederlandse wintersporters. Westendorf en Söll zijn wat levendigere dorpen. In de andere dorpen komen rustzoekers wat meer aan hun trekken. 

De dorpen zijn vanuit Nederland gezien relatief dichtbij en liggen op een uurtje rijden van München en vlakbij de Inntal autobaan. De wintersportmogelijkheden in de dorpen zijn divers en uitgebreid.

Lees meer

 

Webcams SkiWelt

Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental

Handige info

VVV Skiwelt

Toeristeninformatie

Website
Email

Sneeuwactiviteiten

Langlaufen
In de hele SkiWelt staat ongeveer 148 km aan langlaufloipen ter beschikking. Bij het dorp Brixen im Thale is een 2.2 km lange hoogteloipe.

Actiesporten
In de SkiWelt kun je skiën en boarden op steile pistes, racepistes met tijdmeting en slalomafdalingen met Skimovie. Je kunt er Paragliden en rodelen, ook ’s avonds. Er zijn mooie Snowparks, skicross afdalingen en Funslopes. Plezier gegarandeerd dus in de SkiWelt!

Winterplezier
Mooie geruimde wandelpaden nodigen uit tot een winterwandeling in de prachtige natuur. Je kunt ook sneeuwschoenwandelen of rondjes draaien op de schaats. Een aanrader is het om een romantische tocht te maken in een paardenkoets. Dit is ook een leuke activiteit met het hele gezin.

Advertentie

DORPEN EN SKIGEBIEDEN NABIJ

SKIWELT WILDER KAISER – BRIXENTAL


De SkiWelt Wilder Kaiser Brixental ligt tussen de 629 – 1957 m en  heeft 284 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”large” url=”https://familieski.nl/skigebieden-oostenrijk/skiwelt-wilder-kaiser-brixental/” text=” Informatie skigebied” color_override=”#ff8501 “]

Afbeelding © Kurt Monauni via PB

SKIGEBIED


SKIGEBIED


GOED VOORBEREID OP REIS

DE JUISTE REISAANBIEDER

KEN JIJ DE PISTEREGELS?

POPULAIRSTE SKIGEBIEDEN

HANDIGE BESPAARTIPS

ACCOMMODATIES

SKILES OF ZELF LEREN?

Heb je onze handige PAKLIJST nog niet? Download hem hier!