Alpbach – Niederau – Oberau – Auffach

De dorpen Alpbach – Niederau – Oberau – Auffach zijn mooie en authentieke Tiroolse wintersporten. De dorpen Alpbach, maar ook Inneralpbach en Reith im Alpbachtal, liggen in het prachtige Alpbachtal. De dorpen Niederau, Oberau en Auffach liggen in het evenzo mooie Wildschönautal. De plaatsen delen één van de grootste skigebieden van Tirol: Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau en bieden daarnaast tal van winterse activiteiten.

De dalen Alpbachtal en Wildschönautal zijn prachtig gelegen temidden van een majestueuze bergwereld. Naast het skiën vinden wandelaars en langlaufers hier ook genoeg mogelijkheden. Een rit in een paardenkoets of lekker rondjes draaien op de schaatsbaan kan natuurlijk ook.

Lees meer

Afbeelding header © Wildschönau Tourismus

Ski Juwel Alpine Stoeltjeslift met zicht op Alpbach © Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Naar Ski Juwel

SkiJuwel Alpbachtal - Wildschönautal pistekaart © www.skijuwel.com

Handige info

Prijzen skipas volwassenen

1 dag 49
3 dagen 139,50
6 dagen 245,50
7 dagen 272,50

Prijzen in EURO

Prijzen skipas kinderen 2004 - 2013

1 dag 24,50
3 dagen 70
6 dagen 123
7 dagen 136,50

Prijzen in EURO

Prijzen skipas kinderen 2001 - 2003

1 dag 39,50
3 dagen 112
6 dagen 196,50
7 dagen 218

Prijzen in EURO

Sneeuwactiviteiten

Langlaufen en winterwandelen
Het Wildschönautal en het Alpbachtal lenen zich uitstekend om te langlaufen en te winterwandelen. In beide dalen staan er bij elkaar opgeteld ruim 100 km aan loipes en wandelpaden tot je beschikking.

Actiesporten
Snowboarders en freestylers wacht een tweetal Snowparken. Verder zijn er racepistes en slalomafdalingen met tijdmeting. Je kunt gaan parasailen of gaan rodelen wanneer je liever op de grond blijft. De Alpine Coaster Lauser Sauser is leuk en attractief voor het hele gezin.

Winterwandelen 
In het skigebied zijn meerdere sneeuwactiviteiten mogelijk. Zo kun je samen met de kinderen sneeuwpoppen en iglo’s bouwen. De skischow van de skischool bezoeken, gaan schaatsen of een romantische tocht in een paardenkoets maken. Altijd een keer in een pistenbully willen rijden? Meld je dan snel hiervoor aan…

Familievriendelijk

DORPEN EN SKIGEBIEDEN NABIJ

Ski Juwel Alpbachtal – Wildschönau


Het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau ligt tussen de 670 – 2025 m en heeft 109 km aan pistes. Familieskigebied: ✩✩✩✩✩

Afbeelding © Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

SKIGEBIED


GOED VOORBEREID OP REIS

DE JUISTE REISAANBIEDER

KEN JIJ DE PISTEREGELS?

POPULAIRSTE SKIGEBIEDEN

HANDIGE BESPAARTIPS

ACCOMMODATIES

SKILES OF ZELF LEREN?

Heb je onze handige PAKLIJST nog niet? Download hem hier!