Ski-blog

Tips voor wintersport met kinderen

Blog tips wintersport kinderen PB

Wintersport is voor kinderen een hele belevenis en als je het goed aanpakt ook een onvergetelijke ervaring. Lekker ravotten in de sneeuw, vriendjes maken in de skischool en vooral genieten omdat het ook gewoon vakantie is. De skivakantie met kinderen vergt wel enige voorbereiding om  het ook echt voor ieder gezinslid een plezier te laten zijn. Daarom volgen hier enkele tips voor een geslaagde wintersportreis.

Wintersport Arena Sauerland investeert opnieuw miljoenen Euro's in skigebieden

Bij Nederlanders is de Wintersport Arena Sauerland erg in trek, voor een dagje skiplezier of voor een langer verblijf. Wintersport is dan ook één van belangrijkste pijlers van het toerisme in de regio. Met maatregelen van ongeveer 15 miljoen euro willen exploitanten van skigebieden en langlaufgebieden de wintersport nog veiliger en comfortabeler maken. 

Wintersport groepsreis voor gezinnen met kinderen

<Advertorial>   Okee geef toe, wat is er nu leuker dan overdag je eigen kinderen, lachend van een piste naar beneden zien komen en in de avond gezellig een welverdiend drankje drinken met de andere ouders. Om ook voor jullie de wintersport een feest te laten zijn hebben wij een aantal praktische tips.

Geld lenen voor een wintersportvakantie

<Advertorial>  Een wintersportvakantie is duur door alles wat erbij komt kijken. Welke kosten komen erbij kijken, hoe kun je ervoor zorgen dat deze kosten lager blijven en hoe kun je dit alles financieren?

Onbezorgd op wintersport met een goede autoverzekering

<Advertorial> Je wil natuurlijk onbezorgd op wintersport. Dan is het van groot belang dat je een dekkende autoverzekering hebt in het buitenland. Maar hoe werkt die dekking? En wat doe je als je onverhoopt toch problemen krijgt met de auto tijdens de wintersportvakantie?

Voorbereid en veilig op wintersportvakantie

<Advertorial>  Op weg naar de wintersport kom je mogelijk zware weersomstandigheden tegen. Dan wil je natuurlijk dat de rit veilig verloopt zodat de vakantie niet al is afgelopen voordat deze goed en wel is begonnen.

Sneeuwhoogte Top 10

1Zwitserland / Engelberg
Dal : 0 cm.
Berg : 710 cm.
2Zwitserland / Andermatt
Dal : 30 cm.
Berg : 580 cm.
3Oostenrijk / Lanersbach/Hintertux
Dal : 40 cm.
Berg : 400 cm.
4Oostenrijk / Fulpmes
Dal : 10 cm.
Berg : 400 cm.
5Duitsland / Garmisch-Partenkirchen
Dal : 150 cm.
Berg : 370 cm.
6Frankrijk / Les Arcs
Dal : 80 cm.
Berg : 370 cm.
7Frankrijk / La Plagne
Dal : 10 cm.
Berg : 370 cm.
8Frankrijk / Montchavin- Les Coches
Dal : 10 cm.
Berg : 370 cm.
9Frankrijk / Peisey-Vallandry
Dal : 10 cm.
Berg : 370 cm.
10Zwitserland / Les Diablerets
Dal : 110 cm.
Berg : 350 cm.
Bron Meteo Consult B.V.

Wintersporthumor

Humor 3 350 x 300

Copyrights 2009 - 2018 Familieski.nl | Privacy | Disclaimer | Cookie Statement | Contact | Interessante media | Adverteren | Webservices Webse.nl